След осем сезона на любов, интриги, насилие и хладнокръвни убийства бяхме

...
След осем сезона на любов, интриги, насилие и хладнокръвни убийства бяхме
Коментари Харесай

Кит Харингтън също е потресен от края на Игра на тронове

След осем сезона на обич, интриги, принуждение и невъзмутими убийства бяхме очевидци на в действителност спорен край на фантастичния епос “Игра на тронове ”, който обаче счупи всички върхове. Той събра пред дребния екран 19,3 милиона фенове, затаили мирис да схванат кой ще бъде. 



Веднага след финала HBO пусна и извънреден документален филм – “Последна стража ”, който дава опция и на най-запалените почитатели да надникнат зад кулисите на най-успешната телевизионна сага до този миг. Филмът съдържа и фрагменти от груповите четения на сюжета, като една доста прочувствена сцена от него се завъртя из интернет тези дни – моментът, в който по време на финалното четене, Кит Харингтън, артистът в ролята на Джон Сноу, научава, че тъкмо той ще би трябвало да убие своята любима Денерис, с цел да избави Седемте кралства.



Кит си разменя комплицирани погледи с актрисата Емилия Кларк – в ролята на Денерис Таргариен, която споделя, че преди груповото четене, към този момент е прочела сюжета и е осведомена с съдбовния завършек на героинята си. Тя даже твърди, че преднамерено е седнала против екранния си сътрудник, с цел да види добре реакцията му сега, в който научи какво би трябвало да извърши героят му. Харингтън, въпреки това, е предпочитал да научи дружно с сътрудниците си каква ще е след осем сезона взаимна работа по сериала.

Следват още елементи + ВИДЕО с реакцията на Кит... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР